Explore Albania And
Greece

BUY TICKET

 • Athens
 • Durres
 • Piraeus
 • Shkodra
 • Tirana

  Travelling Between Albania and Greece made easy

  PLEASE NOTE THAT OUR WEBSITE IS BEING UPDATED AND NOT ALL THE FEATUERS ARE ACTIVE RIGHT NOW
  CONTACT US ON WHATS APP TO GET ADDITIONAL INFO. THANK YOU FOR THE UNDERSTANDING

  Rreth Nesh

  Shërbimet Që Ne Ofrojmë

  Autobus të drejtpërdrejtë linje Greqia për në Shqipëri dhe anasjelltas Grup I Organizuar/ Ture Private Autobuz Me Qira / Makina Me Qira Biletave ajrore / Bileta Trageti Ju e imagjinoni. Ne e krijojm

  Tonë Sfond

  Ne jemi njerëz të cilët janë të mirë-përgatitur në argëtim dhe masa të rrepta të udhëtojnë. Tonë të agjensive të udhëtimit erdhën së bashku për të ndihmuar njerëzit e tjerë të planit dhe libri ëndrrën e tyre të pushimeve. Ne kemi mbi 30 vjet e udhëtimit midis nesh!

  Kënaqshmëria E Garantuar

  Duke punuar me ne, ne duam që ju të jeni plotësisht të kënaqur me këtë eksperiencë. Nëse keni pyetje rreth nesh, shërbimeve tona, të merrni në kontakt! Ne shpresojmë që ju të vazhdojë të librit me ne për shumë vite që do të vijnë.

  Këtu Është Ajo Që Klientët Tanë Të Them Rreth Nesh

  new meta
  të reja meta
  2022-05-19
  I verifikuar
  Valentin Perlesi
  Valentin Perlesi
  2022-05-13
  I verifikuar
  ok
  AMARILD RUCI
  AMARILD RUCI
  2022-05-08
  I verifikuar
  Gialand Tsatsa
  Gialand Tsatsa
  2022-04-19
  I verifikuar
  Theo
  Theo
  2022-04-13
  I verifikuar
  Ata nuk do të shkojnë direkt në Sarandë, por ata janë miqësore
  rusjan karamanoviq
  rusjan karamanoviq
  2022-04-12
  I verifikuar
  Svetlana Gueorguieva
  Svetlana Gueorguieva
  2022-04-12
  I verifikuar
  Stavros Karanikolopoulos
  Stavros Karanikolopoulos
  2022-04-12
  I verifikuar

  Përfitimet e të Udhëtosh Me Ne

  Çmimi Më I Mirë

  Best price guarantee

  NJË KOMPANI PËR ÇDO
  TRANSPORTI I JUAJI.

  Autobusi Me Traget Aeroplan Një mesazh nga ju është e mjaftueshme dhe ne do të gjeni ju. DUKE MBULUAR TË GJITHA NEVOJAT E TRANSPORTIT

  WiFi NË BORD

  Të gjithë autobusët janë të pajisur me WI-FI kështu që ju të mos humbasë një të dytë në linjë Internet në të gjithë autobusët. Kështu që ju nuk do të humbni një të dytë në linjë.
  0
  Your Cart is empty!

  It looks like you haven't added any items to your cart yet.

  Browse Products